Izvor: RuskaRec.ru, 05.Avg.2017, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin odbio da vodi fudbalsku reprezentaciju Rusije

Šef ruske države sa predsednikom opštine Čeremhovo u Irkustsoj oblasti Vadimom Semjonovom razgovarao je o izgledima reprezentacije Rusije na predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu koje se iduće godine prvi put održava na domaćem terenu, u deset ruskih gradova, ne deleći sagovornikov pesimizam u tom smislu i verujući da će se kako je rekao „momci potruditi".
Na sagovorniku ideju odgovorio je da ne planira da trenira rusku fudbalsku reprezentaciju.
Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << Rusije je pitao Semjonova šta misli kako će na Mundijalu igrati ruska reprezentacija.
Vadim Semjonov rekao je da ako treba da bude iskren „loše" i da će reprezentacija početi dobro da igra tek onda kada je Putin lično bude vodio.
„Ne. Svako treba da radi svoj posao. Hajde da se, ipak, nadamo da će se momci potruditi", rekao je predsednik, nikako ne razumevajući, kako je istakao toliki pesimizam, jer sve i ako ne pobede, zašto bi reprezentativci loše igrali, prenose ruski mediji.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.