Prijović blizu Arabije, dobija 25 miliona od Al Itihada

Izvor: RTS, 06.Jan.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijović blizu Arabije, dobija 25 miliona od Al Itihada

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Prijović blizu je prelaska u saudijski Al Itihad iz solundskog PAOK-a u transferu vrednom 10 miliona evra, prenose mediji iz te dve zemlje.
Prijović bi u ponedeljak trebalo da doputuje u Džedu na konačan dogovor sa klubom čiji je trener Hrvat Slaven Bilić, a u napadu igra Aleksandar Pešić. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Bogati Al Itihad najboljem strelcu PAOK-a nudi ugovor na četiri i po godine ukupne vrednosti 25 miliona evra, što Grci ne mogu da isprate iako žele da zadrže Prijovića, ali su im ruke vezane zbog otkupne klauzule.
Prijović je pre PAOK-a igrao za Legiju, Boluspor, Đurgarden, Tromso, Lozanu, Sion, Nortempton, Jeovil, Derbi i Parmu.
Za reprezentaciju Srbije odigrao je 12 utakmica i dao dva gola, među kojima je jedan za pobedu protiv Gruzije (1:0) za odlazak na Mundijal u Rusiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić ih razočarao, Prijović stiže i obara rekord!

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019

Neverovatnu svotu novca pripremio je Al Itihad za transfer Aleksandra Prijovića koji bi trebalo da bude realizovan već u ponedeljak...Tektonski potres u Solunu izazvala je vest da je Al Itihad aktivirao izlaznu klauzulu koju Aleksandar Prijović ima u ugovoru sa PAOK-om...Lider grčkog šampionata...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.