Premijerligaši bez kladionica na dresu

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 23:39

Premijerligaši bez kladionica na dresu

Klubovi engleske fudbalske Premijer lige izglasali su odluku kojom će od početka sezone 2026/2027 biti zabranjeno reklamiranje kladionica i kockarnica.

U ovom trenutku, osam od 20 klubova elitnog ranga engleskog fudbala na prednjoj strani nosi logo kladionica, koje su im istovremeno i generalni sponzori.

Klubovi su na sastanku izglasali da se kladionice više ne promovišu na ovaj način, počevši od kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone 2025/26, kako bi se većina aktuelnih ugovora mogla ispoštovati pre implementacije ove promene.

Klubovi će i dalje moći da uzimaju novac za sponzorstvo od kladionica i kockarnica, ali veliki logo na prednjoj strani dresa biće zabranjen kako se ne bi promovisale kladionice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.