Prekinut trening Hrvatske zbog dojave o bombi

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jun.2014, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinut trening Hrvatske zbog dojave o bombi

Brazilski specijalci prekinuli su trening fudbalske reprezentacije Hrvatske u kampu Tivoli, u mestu Praja do Forte, zbog dojave o eksplozivnoj napravi.
(FOTO: AP)
Policijci su oko 20 minuta pretraživali kamp detektorima, međutim nisu pronašli ništa.
Da je reč o dojavi da je postavljena bomba samo su nagađanja, jer, kako piše Hina, Brazilci nisu otkrili zvanični razlog pretresa kampa.
Hrvatska će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na Svetskom prvenstvu igrati u Grupi A upravo sa Brazilom, ali i Meksikom i Kamerunom. Utakmica Hrvatske i Brazila otvara Mundijal 12. juna.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatski mediji uzdrmali javnost pričom o bombi u kampu "vatrenih"

Izvor: Blic, 08.Jun.2014

Brazilska policija upala je u nedelju u trening kamp hrvatske reprezentacije u mestu Praja do Forte i tražila bombe...Hrvatska javnost je prenela i da je zbog toga prekinut trening, ali "vatreni" u to vreme nisu ni bili na terenu, niti je u pitanju bila dojava o bombi, već se radilo o rutinskoj kontroli,...

Nastavak na Blic...

TRAGALI ZA EKSPLOZIVNOM NAPRAVOM: Brazilski specijalci upali u kamp fudbalera Hrvatske

Izvor: Press, 08.Jun.2014

Nakon što su dvadesetak minuta detektorima pretraživali objekat, napustili su kamp Tivoli, prenosi Hina...Nagađalo se da je u pitanju dojava o podmetnutoj eksplozivnoj napravi, ali nije pronađeno ništa i navodno se radilo o rutinskoj kontroli...Zanimljivo je da brazilski specijalci nisu naveli razlog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.