Predsednik Liona: Skandalozna odluka o prekidu prvenstva

Izvor: RTS, 24.Maj.2020, 20:28

Predsednik Liona: Skandalozna odluka o prekidu prvenstva

Predsednik Liona Žan-Mišel Ola izjavio je da se nije pomirio sa odlukom o završetku fudbalskog prvenstva Francuske.
Predsednik Liona rekao je da je skandal što je tamošnje fudbalsko prvenstvo završeno.

"Uefa je sve zamolila da budu strpljivi. Kada vidimo naše predstavnike koji su učestovali na skupštini i doneli totalno drugačije odluke, osećamo se kao idioti. Uefa je objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svoj medicinski protokol, a mi ga u Francuskoj nismo ni pogledali. To je apsolutni skandal", rekao je Ola, prenosi Ekip.
Francuska Liga 1 nalazi se u pet najjačih evropskih liga, a jedina je koja je završila sezonu zbog pandemije koronavirusa.
Ekipa Pari Sen Žermena proglašena je za šampiona, a u trenutku prekida PSŽ je imao 12 bodova prednosti u odnosu na ekipu Marseja, prvog pratioca na tabeli.
Bundesliga je nastavljena prošlog vikenda, što se očekuje od La Lige i Serije A, dok je neizvesno šta će biti sa engleskom Premijer ligom.
"Paradoksalno je da zemlja kao što je Španija, koja ima više smrtnih slučajeva od Francuske reaguje i nađe put do igranja fudbala", zaklučio je Ola.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Predsednik Liona besan zbog prekida Lige 1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2020

Predsednik Liona Žan-Mišel Ola izjavio je da se nije pomirio sa odlukom o završetku fudbalskog prvenstva Francuske..."UEFA je sve zamolila da budu strpljivi. Kada vidimo naše predstavnike koji su učestvovali na skupštini i doneli totalno drugačije odluke, osećamo se kao idioti. UEFA je objavila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.