Prati Nole fudbal, ali zna i basket (VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Avg.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prati Nole fudbal, ali "zna" i basket (VIDEO)

Sprema se za meč sa Karenja Bustom, nervirao se zbog Zvezde u kvalifikacijama u Ligi šampiona, a u međuvremenu oprobao se i pod koševima

Na treninzima Novaka Đokovića uvek je vrlo "živo".

Najbolji teniser sveta sprema se na mastersu u Sinsinatiju za meč osmine finala protiv Pabla Karenja Buste, a u međuvremenu nakon što se nervirao zbog fudbalera Crvene zvezde u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za Ligu šampiona u Kopenhagenu, bavi se i košarkom.

Bolje rečeno taktikom za jedan, očigledno, važan meč.

Javnost nije upoznata kako se taj duel završio, ali ono što je izvesno je da se Đoković dobrano potrudio da se pripremi za rivale, što je s odobravanjem prihvatio i njegov trener Goran Ivanišević.

Na drugoj strani bio je Janko Tipsarević, koji je nakon napornog kondicionog treninga poručio da protivniku uz vodu, daje i "pet poena fore".

Talking strategy pic.twitter.com/0IPjOwaset

— Novak Djokovic (@DjokerNole) August 14, 2019

Novak Đoković za ulazak u četvrtfinale mastersa u Sinsinatiju, na kojem brani trofej, igra sa Pablom Karenjom Bustom u jedan sat posle ponoći, u noći između četvrtka i petka.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.