Povrijeđen bivši kapiten bh.reprezentacije Emir Spahić

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Avg.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povrijeđen bivši kapiten bh.reprezentacije Emir Spahić

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije BiH Emir Spahić doživio je tešku saobraćajnu nesreću kod Gacka koji je smješten u trebinjsku bolnicu, potvrđeno je iz Fudbalskog saveza BiH. "Mada je situacija ozbiljna, Spahić je van životne opasnosti i njegovo stanje je stabilno. Trenutno se vrše aktivnosti u vezi Spahićevog prebacivanja iz bolnice u Trebinju u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu", naveli su u saopštenju iz Saveza. Helikopter Oružanih snaga BiH je krenuo sa ekipom...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spahića u Sarajevo prebacuje helikopter Oružanih snaga BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2019

SARAJEVO – Helikopter Oružanih snaga BiH angažovan je za hitnu medicinsku evakuaciju povrijeđenog fudbalera Emira Spahića iz Bolnice u Trebinju u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Nastavak na Nezavisne Novine...

STABILNO STANJE Bivši fudbaler u sarajevskoj bolnici, zadobio povrede grudnog koša (VIDEO)

Izvor: Blic, 30.Avg.2019

Bivši reprezentativac BiH Emir Spahić smešten je u Klinku za anesteziju i reanimaciju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu i njegovo stanje je stabilno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.