Povratak otpisanog - Everton spreman za odlučujuće bitke!

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak otpisanog - Everton spreman za odlučujuće bitke!

Brazilac je još jednom pokazao od kakvog je materijala, biće spreman za odlučujuće bitke u borbi za trofeje.

Veliki udarac za fudbalski klub Partizan predstavljala je povreda i odsustvo Brazilca Evertona Luiza, ali je neumorni vezista još jednom pokazao od kakvog je materijala.

Pre petnaest dana Everton je doživeo povredu skočnog zgloba i činilo se da stručni štab neće moći da računa na Brazilca do kraja sezone.

Sportski direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << crno-belih Ivica Iliev bio je optimista i izrazio nadu da će se Everton oporaviti pre roka što se i dogodilo.

"Evertonu je sve bolje. Verovatno ga neće biti za vikend protiv Voždovca, ali će biti spreman za narednu sedmicu kad nas očekuju poslednje dve utakmice u prvenstvu", rekao je Marko Nikolić.

Ukoliko Brazilac dovrši rehabilitaciju prema predviđenom planu Nikolić će na njega moći da računa za prvenstvene duele sa Radničkim iz Niša i lučanskom Mladosti, ali i za finale Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom.

Partizan narednu utakmicu igra u subotu protiv Voždovca i to pred praznim tribinama zbog kazne koju je crno-belima izrekla Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Šokantna vest stigla u Humsku posle plasmana u finale! https://t.co/yIvz4WNx6L

— Sportske.net (@sportske) May 10, 2017
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.