Portugalski fudbaler strahuje od Matića i uzda se u Ronalda

Izvor: Blic, 25.Mar.2015, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portugalski fudbaler strahuje od Matića i uzda se u Ronalda

Fudbalski reprezentativac Portugala Žoao Mario rekao je da su spremni za utakmicu sa Srbijom (nedelja, 20.45) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. i otkrio je od koga najviše strahuje.

"Ne verujem da je Srbija oslabljena zbog svega što se dešavalo, drona, oduzetih bodova, promene selektora... To neće uticati na igru, a mi smo spremni za veliku bitku za nova tri boda", rekao je Mario portugalskim medijima.

Ovaj 21-godišnji vezista Sportinga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz Lisabona od naših reprezentativaca posebno je istakao Nemanju Matića.

"Srbija ima veoma dobre igrače, poput Matića, koji je sjajan sportista sa velikim uticajem. Ali, i ostali mogu da naprave razliku, tako da ćemo morati da se koncentrišemo na nas", naglasio je Mario.

On je istakao da je zvanično najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo igrač koji će verovatno odlučiti utakmicu.

"Naravno da Ronaldo može da napravi razliku. Svi u timu verujemo u njega i uzdamo se da će moći da reši utakmicu", dodao je Mario.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.