Policija privela igrača Madervela zbog nameštanja utakmica

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2011, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija privela igrača Madervela zbog nameštanja utakmica

Škotska policija saopštila je da je u Glazgovu privela igrača škotskog Madervela Stiva Dženingsa u okviru istrage o nelegalnom klađenju i nameštanju utakmica.

On će biti saslušan u vezi sa utakmicom prvenstva Škotske, Madervel – Harts koja je odigrana 14. decembra 2010. godine. Dženings je osam minuta pre kraja tog meča zaradio drugi žuti karton i isključenje.
U okviru iste istrage, engleska policija jutros je u Liverpulu privela još osam osoba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Dženingsov klub Madervel potvrdio je da je obavešten o privođenju igrača, dok je Fudbalski savez Škotske istakao da policija istražuje samo jedan, pomenuti meč prvenstva.
Ovaj fudbaler je u Madervel došao pre dve godine iz engleskog Tranmera.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.