Policija pokrenula istragu protiv legendarnog Samjuela Etoa

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 18:14

Policija pokrenula istragu protiv legendarnog Samjuela Etoa

Afera potresa tamošnji fudbal.

Policija u Kamerunu otvorila je istragu o tvrdnjama da je Samjuel Eto bio deo skandala oko nameštanja utakmica.

Bivši napadač Barselone, koji je bio predsednik Kamerunske fudbalske federacije (Fecafoot) od decembra 2021. godine, optužen je da je pomagao u nameštanju utakmica u drugom rangu Kameruna u junu nakon snimka na kojem razgovara s nekim za koga se tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Valentine Nkvain, predsednik Viktoria junajteda.

Nekadašnji fudbaler, a sada predsednik Fudbalskog saveza Kameruna ekspresno je odgovorio na optužbe i kaže – nije kriv. I još kaže – to je sve deo kampanje protiv njega koju su pokrenuli oni koji žele da ga smene.

Eto je podršku u ovom slučaju dobio i od prvog čoveka FIFA i reprezentativaca Kameruna koji su se oglasili saopštenjem u kome garantuju da je Eto nevin u celom ovom slulaju kojim se mediji bave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.