Pojačanja iz inostranstva za šampionke Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačanja iz inostranstva za šampionke Srbije

Aktuelni prvak naše zemlje Ženski fudbalski klub "Spartak" u Subotici se priprema za nastavak najbolje domaće lige, čiji je početak zakazan za 17. mart. Bojan Arsić, sportski direktor kluba, predočava situaciju u klubu u pogledu priprema ekipe, kao i kada je reč o igračkom kadru.

"Ispostavilo se da je bila dobra odluka da pripreme sprovedemo u Subotici jer nas je vreme poslužilo, pa smo već u fazi da igramo kontrolne utakmice", kaže Arsić i dodaje da ekipu očekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << još tri jake utakmice nakon čega će biti jasniji obrisi tima za naredno prvenstvo.

Aktuelnog šampiona naše zemlje napustile su Jelena Marinić, koja je otišla u italijanski "Tores" i Marsela, koja je pojačala brazilski "Korintijas", a Arsić ističe da je klub pronašao adekvatne zamene.

"Znali smo da ćemo ostati bez dve značajne igračice, a kao zamenu smo doveli tri igračice: Anđelu Kriček iz "Napretka", koja će tek pokazati svoj talenat, kao i dve strane igračice ¬ Ejm Filips sa Novog Zelanda i Klaru Fluler iz Amerike", kaže Arsić i dodaje da se nove igračice uklapaju u tim, te da se promene neće osetiti na terenu.

Kada je o reč o planovima za naredno prvenstvo, Arsić ističe da će se ekipa fokusirati na rad, kao i da se već prave planovi za predstojeće leto.

"Imamo ponudu da učestvujemo na pripremnom turniru za Ligu šampiona u Litvaniji, kao i poziv za jedan veći turnir u Španiji, dok je na leto u planu i prijateljska utakmica sa engleskim Čelsijem", kaže Arsić i dodaje da je od svega najvažnije da ekipa i u narednoj sezoni potvrdi svoj šampionski status u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.