Počeli pregovori oko Balotelijevog povratka u Englesku

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2016, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli pregovori oko Balotelijevog povratka u Englesku

Tako bar tvrdi menadžer Mino Rajola

Idealna sredina za oživljavanje fudbalske karijere. Plaža, lepo vreme, dobra atmosfera i klub koji ne pati za titulama, ali ni od kompleksa niže vrednosti. Mario Baloteli je procvetao u Nici, a Englezima ne treba mnogo da uoče priliku da zarade na prodaji dresova, pa su prema rečima menadžera Mina Rajole već počeli pregovori oko povratka italijanskog napadača u Premijer ligu.

"Već razgovaramo. Ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << previše je rano da prognoziramo hoće li se to i desiti. Idemo iz dana u dan sa Marijom. Mada sam uvek znao da će se vratiti", rekao je Rajola za Talksport.

Pre no što je, kao po običaju, našao krivca za Balotelijev slobodan pad u poslednjim sezonama.

"Šteta je što mu Jirgen Klop nije pružio pravu šansu, ali Mario se dokazuje sebi, ne drugima".

Baloteli je ove sezone odigrao 13 takmičarskih utakmica za Nicu i postigao 10 golova. Čekamo Engleze da krenu sa spekulacijama o novoj Balotelijevoj destinaciji.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.