Prodaja karata za meč sa Španijom

Izvor: B92, 18.Apr.2012, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja karata za meč sa Španijom

Počela je prodaja ulaznica za prijateljski fudbalski meč izmedju Srbije i Španije koji se igra 26. maja u švajcarskom Sankt Galenu, saopštio je FSS.

Cena ulaznica kreće se od 59 do 139 švajcarskih franaka i zavisi od kategorije u kojoj se sedište nalazi. Stadion ima 20.000 mesta.

Ulaznice za utakmicu koja će biti igrana na stadionu AFG arena moći će da se kupe elektronskim putem na nekoliko adresa i na prodajnim mestima u Švajcarskoj koje je omogućio organizator >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meča, a mogu se videti na Internet stranici FSS-a.

Srbija se sastaje sa Španijom u Sankt Galenu 26. maja od 18.00 časova, 31. maja u Remsu igra sa Francuskom i zatim 5. juna u Stokholmu sa Švedskom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela prodaja ulaznica za meč Srbija - Španija

Izvor: Kurir, 18.Apr.2012

Karte se mogu kupti elektronskim putem na nekoliko adresa i na prodajnim mestima u Švajcarskoj koje je omogućio organizator meča, a mogu se videti na Internet stranici FSS-a..BEOGRAD - Prodaja ulaznica za prijateljski fudbalski meč između Srbije i Španije koji će se igrati 26. maja u švajcarskom...

Nastavak na Kurir...

Počela prodaja karata za meč sa Špancima

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2012

Danas su puštene u prodaju ulaznice za prijateljski meč Srbije i Španije, koja će se odigrati u Švajcarskoj, u Sent Galenu 26. maja.

Nastavak na Sportske.net...

Ulaznice za meč Srbija - Španija

Izvor: NaDlanu.com, 18.Apr.2012

BEOGRAD, 18. aprila 2012. (Beta) - Prodaja ulaznica za prijateljski fudbalski meč izmedju Srbije i Španije koji će se igrati 26. maja u švajcarskom Sankt Galenu počela je u sredu, saopštio je Fudbalski savez Srbije... BEOGRAD, 18. aprila 2012. (Beta) - Prodaja ulaznica za prijateljski fudbalski...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.