Pobeda huligana: Prekid koji je ubio Hrvatsku! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda huligana: Prekid koji je ubio Hrvatsku! (VIDEO)

Ono što su želeli, huligani su ispunili - utakmica je prekinuta, a Hrvatska primila gol u 93. minutu iz jedanaesterca, pa će prolaz u osminu finala ipak morati da traži u poslednjem kolu

Hrvatska je do pet minuta pre kraja utakmice sa Češkom igrala možda i najbolji fudbal na Evropskom prvenstvu, ali su navijači, barem grupa onih koji su se našli na stadionu Žoroa Gišar, uspeli sve to pokvare. Ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se provlačilo kroz medije proteklih dana, večeras se i obistinilo - huligani su prekinuli utakmicu između Češke i Hrvatske u 85. minutu i tako u potpunosti izbacili seleciju Antea Čačića iz ritma.

Kompletan incident nije bio nimalo bezazlen, prvo je uletelo nekoliko baklji na teren, a onda kada su na teren ušli redari, na njih je bačen topovski udar, pa je jedan od njih, umalo ozbiljno povredio jednog od njih, koji je od siline udarca pao na zemlju.

.



(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Reprezentativac Hrvatske: ''U zatvor, kreteni!''

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2016, 12:28

Kap je juče prelila čašu, grupa huligana osramotila je Hrvatsku pred očima cele Evrope. I legendarni nemački golman u čudu posle svega....Posle brojnih incidenata koje su proteklih godina izazivali hrvatski huligani, kulminacija se dogodila juče, kada su izazvali prekid meča sa Češkom na Evropskom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.