Pobeda Srbije proslavljena u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Press, 09.Okt.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Srbije proslavljena u Kosovskoj Mitrovici

Nekoliko stotina mahom mladih Srba okupilo se sinoć, nakon utakmice u Elbasanu, u Kosovskoj Mitrovici kako bi proslavili pobedu srpske fudbalske reprezentacije.
          Pobeda srspkih reprezetativaca slavi se u blizini glavnog Ibarskog mosta u Kosovskoj Mitrovici, gde su raspoređene jake policijske snage. Na severnoj strani mosta nalaze >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se Srbi, dok se na južnoj nalaze Albanci. Srbi na severnoj strani mosta uz nacionalne zastave pevaju patriotske pesme. U blizini su i specijalne jedinice kosovske policije u opremi za razbijanje demonstracija. U obližnjim ulicama, ali i na samom mestu gde su se okupili Srbi mogu se videti i policajci Euleksa. Navijači su palili baklje i kliče se "Kosovo je srce Srbije". Kako je javio izveštač Tanjuga sa lica mesta, s obzirom da se navijači i jedne i druge reprezentacije nalaze na jednoj, odnosno drugoj strani mosta, situacija je napeta, ali nema incidenata.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.