Platini ne bi trebalo da govori o Zlatnoj lopti

Izvor: Beta, 28.Nov.2014, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platini ne bi trebalo da govori o Zlatnoj lopti

MADRID, 28. novembra 2014. (Beta-AP) - Fudbalski klub Real Madrid saopštio je u petak da Predsednik Evropske fudbalske unije (Uefa) Mišel Platini ne bi trebalo javno da iznosi svoje mišljenje o tome ko treba da dobije "Zlatnu loptu".

Real je naveo da su u klubu iznenadjeni time da što je Platini nekoliko puta jasno poručio da ima lične favorite u izboru za "Zlatnu loptu".

Platini je ranije ove nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << izjavio da bi nagrada za najboljeg igrača sveta trebalo da pripadne nekom od reprezentativaca Nemačke, koji su osvoji Svetsko prvenstvo.

Real je podsetio i da je "Zlatna lopta" individualna nagrada i da je Kristijano Ronaldo, bez sumnje, imao najbolju godinu u karijeri.

"Zlatna lopta" biće dodeljena 12. januara 2015. godine u Cirihu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ančeloti: Platini trebalo da ćuti

Izvor: B92, 29.Nov.2014, 12:19

Trener madridskog Reala Karlo Anćeloti kritikovao je predsednika Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišela Platinija...Ančeloti je Platinija kritikovao zbog izjave da bi nagradu za najboljeg igrača u 2014. godini trebalo da dobije nemački reprezentativac...Platini je izjavio da bi Zlatnu loptu trebalo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.