Piksi održao prvi trening sa reprezentativcima Srbije FOTO

Izvor: B92, 22.Mar.2021, 21:10

Piksi održao prvi trening sa reprezentativcima Srbije FOTO

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi održao je večeras prvi trening sa igračima uoči starta kvalifikacija za Mundijal.

Trening su odradili u Sportskom centru FS S-a u Staroj Pazovi.

Bio je to trening oporavka nakon utakmica minulog vikenda, a selektor je na raspolaganju imao sve fudbalere koje je pozvao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Trening je trajao 60 minuta.

Srbija već u sredu dočekuje Irsku, u subotu u Beograd stiže Portugalija, a narednog utorka sledi meč protiv Azerbejdžana u Bakuu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FUDBALERI SRBIJE ODRADILI PRVI TRENING PRED START KVALIFIKACIJA: Piksi okupio ‘Orlove’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Mar.2021

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi održao je večeras prvi trening sa igračima uoči starta kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.. The post FUDBALERI SRBIJE ODRADILI PRVI TRENING PRED START KVALIFIKACIJA: Piksi okupio ‘Orlove’ (FOTO) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Klasa je večna VIDEO

Izvor: B92, 23.Mar.2021, 10:46

Dragan Stojković Piksi tokom prvog treninga sa reprezentacijom Srbije iskoristio je i nekoliko momenata da pokaže svu svoju fudbalsku čaroliju...Srbija u sredu od 20 sati i 45 minuta dočekuje Republiku Irsku, u subotu u Beograd stiže selekcija Portugala predvođena Kristijanom Ronaldom, a narednog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.