Pike odrešio kesu, Andora u trećoj španskoj ligi

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pike ''odrešio kesu'', Andora u trećoj španskoj ligi

Nije mala suma u pitanju.

Fudbalski klub Andora, čiji je vlasnik igrač Barselone Đerar Pike, ušao je danas u treću špansku ligu nakon što je platio depozit od 452.000 evra.

Andora je prošle sezone ušla u četvrtu ligu, a sada je popunila prazno mesto u trećoj ligi, iz koje je klub Reus izbačen zbog finansijskih problema.

Pike je sa svojim investicionim fondom Kosmos prošlog decembra kupio Andoru.

Taj klub osnovan je 1942. godine, a takmiči se u sistemu španske lige od 1948. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pikeov klub prebačen u viši rang posle odustajanja Reusa

Izvor: 011vodič.com, 29.Jul.2019

Fudbalski klub Andora, čiji je vlasnik igrač Barselone Đerar Pike, ušao je u treću špansku ligu pošto je uplatio depozit od 452.000 evra. Kvota u MaxBetu na pobedu Banfilda protiv Arsenal Sarandija je 2.60. Andora je prošle sezone ušla u četvrtu ligu, a sada je popunila prazno mesto u trećoj...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.