Peleovo zdravstveno stanje pogoršano

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2014, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peleovo zdravstveno stanje pogoršano

SAO PAULO - Zdravstveno stanje fudbalske legende Pelea pogoršano je i on je prebačen na odjeljenje posebne njege bolnice u Sao Paulu, tri dana nakon što je primljen zbog urinarne infekcije.

"Pele ostaje u bolnici. Kako bi dobio najbolju njegu prebačen je na posebno odjeljenje", navodi se u saopštenju bolnice "Albert Ajnštajn".

Legendarnom 74-ogodišnjem Brazilcu operisan je kamen u bubregu 13. novembra, prije nego što je dva dana kasnije pušten na kućno liječenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Pele je sa reprezentacijom Brazila osvojio tri titule svjetskog prvaka i smatra se najboljim fudbalerom svih vremena.

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) proglasila je Pelea za igrača vijeka, a Međunarodni olimpijski komitet za najboljeg sportistu 20. vijeka.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.