Panika među navijačima CSKA u Rimu: Urušile se pokretne stepenice, preko 20 povređenih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika među navijačima CSKA u Rimu: Urušile se pokretne stepenice, preko 20 povređenih (FOTO)

 U Rimu su se večeras na metro stanici "Republika" urušile pokretne stepenice, zbog čega je povređeno najmanje dvadesetak ljudi, od čega osmoro teško, a većina povređenih su navijači CSKA koji su išli na stadion "Olimpiko" na meč fudbalske Lige šampiona njihovog tima sa Romom.

Rimski list "Mesađero" navodi da se nesreća desila u vreme najvećeg špica u 19 časova i da je jednom od Rusa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << amputirana noga.

Sprečio pljačku u poslednji čas: Lopovima rekao da se vrate kad bude imao više novca, a oni ga POSLUŠALI

ŠOK VIDEO! Instagram lepotica PRETUKLA ženu na mrtvo ime, gazila joj po glavi i GRIZLA JE ZA LICE (FOTO/VIDEO)

Deo navijača bio je zarobljen među komadima metala, a dnevnik navodi se da su ruski navijači trčali u panici uz stepenice ka izlazu sa stanice obarajući ljude koji su silazili ka metrou, zbog čega je bilo još povređenih.

Twenty injured when escalator full of Russian football fans malfunctions at Rome metro station https://t.co/yh0UiJidRg @Telegraph (Reg/£) pic.twitter.com/7s2aTgA3c8

— ...david jones (@DavidJones_now) October 23, 2018

Ansa navodi da je jednom od navijača amputirana polovina stopala, dok je drugi odveden u bolnicu zbog loma kostiju.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.