PROCURILO: Defanzivac OTKAZAO Piksiju nakon što je objavio spisak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 15:48

PROCURILO: Defanzivac OTKAZAO Piksiju nakon što je objavio spisak!

Otkriva blizak izvor...

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije je doneo odluku da Srđan Babić dobije naknadni poziv za predstojeće mečeve sa Rusijom i Kiprom, nakon što je sa spiska u poslednjem trenutku otpao Matija Nastasić.

Ova neočekivana situacija došla je samo nekoliko sati nakon što je selektor Dragan Stojković objavio konačan spisak igrača za predstojeće susrete, a na tom spisku nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo Srđana Babića. Ipak, kako je Nastasić odlučio da vrati poziv, Piksi se opredelio za fudbalera Spartaka iz Moskve.

I dalje nije jasno zašto će Nastasić propustiti okupljanje, a kako prenosi Informer, Matija je Stojkovića konktaktirao tek kada je ovaj skratio spisak.

– Nastasić igra standardno za Majorku i igrao je pre četiri dana utakmicu protiv Barselone, u kojoj je na terenu proveo 90 minuta. Inače ove sezone pruža odlične partije i zavredio je pažnju selektora Stojkovića, koji je računao na njega. Međutim, nakon objavljivanja spiska, javio mu je da ne dolazi – objasnio je Informerov izvor.

📋🦅 | Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић објавио је коначан списак играча за предстојеће пријатељске утакмице против Русије и Кипра.

🇷🇺🆚🇷🇸 | 21. март, Москва

🇨🇾🆚🇷🇸 | 25. март, Ларнака pic.twitter.com/VCkFYqFEdD

Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) March 11, 2024

Isti izvor navodi i kako je došlo do toga da se Babić nađe na spisku.

– Tako je Piksi došao na ideju da zove Babića. On nastupa za Spartak iz Moskve i zapravo je standardan u timu, ne računajući dve utakmice kada je bio prehlađen. Srbija će odigrati dve utakmice, putuje se u dve države, igračima će možda biti naporno i potrebno je Piksiju da ima veći broj fudbalera na raspolaganju. Savez je već obavesto Spartak iz Moskve.

Srđan Babić dosad je odigrao sedam utakmica za reprezentaciju, a pozive je dobijao isključivo od selektora Stojkovića od oktobra 2022. godine.

Reprezentaciju Srbije u martu očekuju dve prijateljske utakmice. Prvo će gostovati u Rusiji 21. marta, dok će četiri dana kasnije odigrati meč sa Kiprom.

Okupljanje u Sportskom centru FSS zakazano je za ponedeljak, kada će se i selektor obratiti novinarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.