Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘PAO’ POTPIS: Zvezda ima trenera kojeg je želela!

Crnogorski fudbalski trener Miodrag Božović danas je pristigao na stadion ‘Rajko Mitić’, a pošto je sve već bilo dogovoreno i utanačeno, ‘pao’ je i potpis na jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, sa opcijom produžetka saradnje na još godinu dana.

- Sve smo se dogovorili, postigli smo dogovor. Nadam da ću ostati bar godinu dana u Zvezdi i da ćemo se družiti još dosta i pričati – rekao je Božović novinarima ispred stadiona “Rajko Mitić”. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Igrački kadar crveno-belih ne poznaje baš najbolje, ali ima dovoljno vremena da se upozna sa istim .
- Mislim da je to velika prednost za same igrače, jer svi počinju od nule i imaju priliku da se dokažu – rekao je Božović, kao i da su na nekim pozicijama potrebna pojačanja.
Promena će biti u igračkom, ali i u stručnom kadru.
- Ima još mnogo toga da se uradi… Sve smo se dogovorili. Što se tiče pojačanja Božović prvo treba da se upozna sa igračkim kadrom, da vidi čime raspolaže, pa da onda vidi šta je predloženo od strane uprave i da on iznese svoje želje –  je generalni sekretar Zvezde Zvezdan Terzić.
Božović je na stadion u Ljutice Bogdana stigao u pratnji Ivana Adžića. Sve je vrlo brzo završeno, predstoji još samo zvanična promocija na mesto novog šefa stručnog štaba.
The post ‘PAO’ POTPIS: Zvezda ima trenera kojeg je želela! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Božović: Nadam se da ću ostati bar godinu dana

Izvor: Mondo, 01.Jun.2015

Novi trener Crvene zvezde dan uoči zvanične promocije odvojio malo vremena za razgovor sa novinarima...Foto: Miodrag Božović..Miodrag Božović je u ponedeljak u popodnevnim satima obavio poslednje dogovore sa čelnicima Crvene zvezde, a ugovor će potpisati u utorak na zvaničnoj promociji...Terzić:...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.