Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo će biti ŽURKA: Borijelo i Kasano na Ibici

Teško da će se samo koncentrisati na fudbal...

Mnogo puta je u karijerama fudbalera pri transferu "prelomilo" i to kakvo je vreme u zemlji u koju odlaze, a sigurni smo da je to bio jedan od faktora kojim su se vodili i italijanski veterani Marko Borijelo i Antonio Kasano.

Kako prenose španski mediji, dvojica italijanskih napadača pojačaće klub sa Ibice - jedno od najpoznatijih evropskih letovališta - s kojim će potpisati jednogodišnje ugovore.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Borijelo se već "obećao" UD Ibici i zbog njihove ponude odbio je unosnije iz Serije A, a trenutno nagovara i svog nekadašnjeg kolegu iz reprezentacije Antonija Kasana, bivšeg igrača Reala, Rome, Milana...

"Želim da ispisujem istoriju španskog fudbala", rekao je Borijelo koji je poznat kao ljubitelj dobrog provoda i žurki.

Foto: MN Press

Kasano je s druge strane već nekoliko puta završavao karijeru i više od godinu dana nije odigrao zvanični meč, ali sada ponovo želi da se vrati fudbalu.

UD Ibica se takmiči u trećoj ligi Španije, ali na svojoj strani ima prednost koju drugi nemaju - prelepa Balearska ostrva koja turisti, posebno oni imućniji, opsedaju tokom čitave godine, pa će sigurno Borijelu i Kasanu biti teško da se koncentrišu samo na fudbal.

Enamorado de ti ❤️ #ibizaselfie #ibizailoveyou

A post shared by Marco Borriello (@marcoborriello) on Aug 21, 2018 at 10:57am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.