Ovako će izgledati Barsin vezni red budućnosti!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako će izgledati Barsin vezni red budućnosti!

Čitav plan je juče kompletiran, za vezni red ne moraju da brinu u katalonskom gigantu.

Fudbalski klub Barselona je juče obelodanio da će Frenki de Jong od leta svoju karijeru nastaviti u katalonskom klubu.

Supertalentovani Holanđanin, kojeg u domovini porede sa legendom nemačkog i svetskog fudbala Francom "Kajzerom" Bekenbauerom, odabrao je Barsu pre Mančester sitija i Pari sen Žermena, a aktuelni prvak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Španije je za njegove usluge platio oko 90 miliona evra Ajaksu.

Jasno, De Jong je produkt čuvene Ajaksove akademije i sva je prilika da će se bez ikakvih problema brzo uklopiti u Barseloni.

Njegovim dolaskom kompletiran je plan Barselone za sastavljanje veznog reda budućnosti.

Pre godinu dana je u Kataloniju stigao i Artur Melo, koji je već bitan šraf u igri Barse, a tu su i talentovani produkti "La Masije" Karlos Alena, Riki Puig i Oriol Buskets, potonji je preslikani Serhio Buskets, u fudbalskom smislu, ali nije ni u kakvom srodstvu sa sjajnim vezistom Barselone i španske reprezentacije.

Očekuje se da Denis Suarez i Rafinja na leto budu prodati, kako bi se oslobodilo što više prostora za ove mlade momke, koji će se boriti za mesto u veznom redu "Blaugrane" u godinama koje dolaze.

Blagovremeno će se Barsa ratosiljati i iskusnih Rakitića i Vidala, na prodaji pomenute četvorice će pokušati da zarade novac za pojačanje ostalih delova ekipe, kako su vezni red prebrinuli za narednu dekadu, čini se i duže.

Dakle, vezni red Barse će u narednim godinama činiti Artur Melo (22), Frenki de Jong (21), Riki Puig (19), Karlos Alena (21) i Oriol Buskets (20), tu će još neko vreme biti i fantastični Serhio Buskets, Vidal i Rakitić, od kojih će ovih pet mladih momaka upijati savete, te će sasvim sigurno izrastati u veziste svetske klase.

Barsa ne mora da brine, makar kada je vezni red u pitanju, "veza" je u sigurnim rukama.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsenal plrelazi na plan B: Sedam dana da završi pojačanja iz Mančestera i Pariza!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2019, 12:48

Ceo prelazni rok je Arsenal jurio Denisa Suareza iz Barselone i Evera Banegu iz Sevilje, ali na kraju će morati da pređe na plan B. Sedam dana pred zatvaranje pijace, Tobdžije pokušavaju da realizuju transfer Huana Mate iz Mančester Junajteda i Kristofera Nkunkua iz Pari Sen Žermena. Enaj Emeri...

Nastavak na MozzartSport.com...

"Sveci" brzo preboleli Brazilca, vezista na pragu "Parka prinčeva"! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2019

Dogovor postignut, uskoro i ozvaničenje...Kako prenosi italijanski novinar Fabricio Romano, PSŽ je uspeo u nameri da pojača svoj vezni red do kraja zimske pijace...Od Alana iz Napolija su odustali, Italijani traže 100 miliona evra, što ni uz pomoć "katarske magije" Parižani ne mogu da priušte...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.