Odlučeno, veliki derbi Premijer lige u Liverpulu!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 14:10

Odlučeno, veliki derbi Premijer lige u Liverpulu!

Kao moguće mesto odigravanje utakmice prethodno je pominjan stadion Sautemptona.

Fudbalski klub Everton dočekaće velikog rivala Liverpul na svom Gudison Parku, umesto na neutralnom terenu, saopšteno je danas.

Utakmica će se igrati 21. juna, a prvobitno je zahtevano da se utakmica igra na neutralnom terenu iz straha da će se navijači dva liverpulska kluba okupiti ispred Gudisona.

Sve utakmice u Premijer ligi odigraće se bez publike do kraja sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog pandemije korona virusa.

Liverpul će svoje utakmice igrati na Enfildu, a Everton na Gudisonu, pošto je savetodavna grupa grada Liverpula navela da dva kluba mogu na svojim stadionima "bezbedno" da igraju utakmice.

Liverpul bi mogao da osvoji titulu ako pobedi Everton, a Mančester siti izgubi od Arsenala, 17. juna. "Crveni" čekaju titulu 30 godina.

Do kraja Premijer lige odigraće se 92 utakmice.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.