OPET SE GLASALO Nemanja Vidić je najbolji štoper u istoriji Premijer lige

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET SE GLASALO Nemanja Vidić je najbolji štoper u istoriji Premijer lige

Otkako je Viržil van Dajk stupio na svetsku fudbalsku scenu sjajnim partijama u dresu Liverpula, počela je polemika, ko je najbolji štoper Premijer lige svih vremena. On, ili Nemanja Vidić? Ukusi su različiti i o njima ne vredi raspravljati, ali po ukusu navijača, reklo bi se, više je Srbin.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,85 na pobedu Mančester junajteda protiv Lestera.
“Skaj Sports” je sproveo anketu na Tviteru u kojoj je učestvovalo blizu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 51, 5 hiljada ljudi. Njih 55 odsto smatra da je “najbolji svih vremena” Nemanja Vidić, dok je 45 odsto glas dalo Viržilu van Dajku.
Bivši fudbaler Crvene zvezde je po ukusu navijača, ali ne i nekadašnjeg kapitena Mančester sitija, Vensana Kompanija. On smatra da je Holanđanin “broj jedan”. Istina, igra Liverpula je daleko bolja sa Van Dajkom, “redsi” su osvojili Ligu šampiona, a podatak da prošle sezone nijednom nije predriblan, dovoljno govori o nadmoćnosti fudbalera tima sa “Enfilda”.
Srpski fudbaler je ostavio dubok trag na “Old Trafordu”, sa Riom Ferdinandom je činio jedan od najboljih štoperskih tandema u istoriji fudbala.
Here we go, it’s the final! 🏆
We’ve had hundreds of thousands of votes and we’re down to our final 2⃣…
Who wins the Premier League’s greatest ever centre-back award? 🤔
— Sky Sports News (@SkySportsNews) September 11, 2019


The post OPET SE GLASALO Nemanja Vidić je najbolji štoper u istoriji Premijer lige appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Manchester United,   Twiter

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.