ODLAZAK JOŠ JEDNOG MAJSTORA: Điđi, Kerik, Inijesta...ko je sledeći? (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZAK JOŠ JEDNOG MAJSTORA: Điđi, Kerik, Inijesta...ko je sledeći? (FOTO+VIDEO)

Vedeta Milana je rekla zbogom.

Fudbal postaje sve siromašniji talentom. Nekada su znanje i gracioznost bili na ceni, danas je međutim drugačije. Novac je zamenio lepotu, a legende se mere po nulama na računu i broju lajkova na društvenim režama, ne po fudbalskim potezima. Svojervrsna legenda evropskog i svetskog fudbala okačila je kopačke o klin-Andra Pirlo.

ČEKIĆARI PRONAŠLI ZAMENU: Iskusni stručnjak preuzeće vruću klupu Vest Hema (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
BOMBA U ITALIJI: Ovo je suma koju Juve nudi za Sergeja (FOTO)

Plesao je terenima.. Preciznim dodavanjima i slobodnim udarcima oduševljavao navijače širom sveta. Ono što će ostatti karakteristično za italijanskog velemajstora jeste garcioznost i nonšalantost na terenu. Njegovi nekadašnji saigrači i rivali ispratili su ga na lep način u duelu Belih i Plavih zvezda na San Siru. Pored Pirla učestvovali su još i Ronaldinjo, Ševčenko, Ambrozini, Luka Toni, Ronaldo, Del Pjero. Raritetno društvo i nekadašnji umetnici sa zelenog tepiha.

Dün gece bir efsane futbola veda etti. İtalya'da Inter, AC Milan, Juventus gibi takımların formalarını giyen Andrea Pirlo'nun jubilesi gerçekleşti. pic.twitter.com/ZNYY7Gf1XM

— Serie A Türkiye (@SerieA_Turkiye) May 22, 2018

Italijan je sa Milanom osvojio dve Lige Šampiona, dok je sa Juventusom igrao finale 2015.godine. Bio je i svetski šampion u Nemačkoj 2006.godine, a ubuduće će pomagati Robertu Manćiniju na klupi Azura.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.