Novi Pauzar: Počela izgradnja reflektora na Gradskom stadionu

Izvor: Blic, 10.Jun.2014, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pauzar: Počela izgradnja reflektora na Gradskom stadionu

Superligaški fudbal u noćnom terminu od naredne sezone igraće se i u Novom Pazaru jer je na Gradskom stadionu počela izgradnja reflektora.

Gradilište su obišli ministar trgovine Rasim Ljajić i gradonačelnik Novog Pazara i predsednik Skupštine pazarskog superligaša Meho Mahmutović.

Mahmutović očekuje da će radovi biti završeni do početka sezone, početkom avgusta, i da će utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << FK Novi Pazar u narednoj sezoni biti igrane u još lepšem ambijentu.

- Ovaj grad, stadion i FK Novi Pazar zaslužuju reflektore, da ne govorimo o tome da je to sada i standard jer svi stadioni superligaša moraju imati osvetljenje kako bi dobili licencu za takmičenje u Super ligi - kaže Mahmutović.

Izgradnja stubova vredna je 24 miliona dinara i finansiraće je grad Novi Pazar, sijalice će donirati Fudbalski savez Srbije, dok se Mahmutović nada da će Ministarstvo energetike pomoći prilikom izgradnje nove trafo-stanice.

Gradonačelnik se nada da će Gradski stadion uskoro dobiti i južnu tribinu čime bi ovo fudbalsko zdanje bilo kompletirano.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Počela izgradnja reflektora na Gradskom stadionu

Izvor: Blic, 10.Jun.2014

Superligaški fudbal u noćnom terminu od naredne sezone igraće se i u Novom Pazaru jer je na Gradskom stadionu počela izgradnja reflektora. Reflektori će biti postavljeni do početka nove fudbalske sezone..Gradilište su obišli ministar trgovine Rasim Ljajić i gradonačelnik Novog Pazara i predsednik...

Nastavak na Blic...

Počela izgradnja reflektora u Novom Pazaru

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Jun.2014

Na Gradskom stadionu u Novom Pazaru počela je izgradnja reflektora, pa će ovdašnji superligaš u narednoj sezoni moći da igra utakmice u večernjem terminu.. Radove na izgradnji nosećih stubova obišli su ministar trgovine Rasim Ljajić i gradonačelnik Novog Pazara i predsednik skupštine fudbalskog...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.