Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2021, 11:08

Novak oduševio rivala i obećao mu fudbalsku razmenu (VIDEO)

Uspomena za ceo život

U fudbalu postoji taj običaj da rivali menjaju dresove na poluvremenu ili na kraju utakmice, a zahvaljujući Novaku Đokoviću je ta praksa stigla i u tenis.

Srpski as je dominantno započeo olimpijski trunir u Tokiju i za nešto više od sat vremena igre rutinski savladao bolivijskog autsajdera Uga Delijena. On je  132. teniser sveta i u Tokio se palsirao zahvaljujući mnogobjornim odustajanjima bolje palsiranih tenisera. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nije imao sreće sa žrebom jer je već u prvom kolu naišao na najtežeg mogućeg rivala ali je makar dobio uspomenu za ceo život.

Poznato je da je Novak glavna atrakcije Igara u Tokiju kao najveća sportska zvezda. Do sada je izašao u susret desetinama sportista sa svih strana sveta, fotografisao se sa njima, pričao, šalio se... Ni Delijan nije izuzetak. Iako je izgubio meč, hteo je da da sačuva uspomenu na njega.

Posle meča se sportski pozdravio sa Đokovićem na mreži i potrpićali su na španskom.

„Želim da se celog života sećam ovog dana. Da li bi možda želeo da menjaš majicu sa mnom?“, pitao je Delijan.

„Da, naravno. Posle ćemo“, ljubazno mu je odgovorio Novak.

Alzate il volume..che belle parole in spagnolo italiano..derrien gli ha chiesto la t shirt❤️❤️@Milan1899Djoko @saradjokofan1 @NDjokofan @PadmaFlorida @CristinaNcl @dragonerossoen1 @mikikant_liber @__Maria__R @Mar_ND4ever @frani23121 @DjokerNole pic.twitter.com/eQ0RoxbsmW

Još jedan zazlog zbog kojeg ga obožavaju širom planete.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.