Ne možeš da se prezivaš Šmajhel, a da ne znaš da braniš! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Mar.2017, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne možeš da se prezivaš Šmajhel, a da ne znaš da braniš! (VIDEO)

Penal odbranjen Korei u Sevilji, pa N’Zonziju na King Pauer stadionu

Tata je bio veliko ime. Jedan od najvećih golmana s kraja 20. veka. Peter Šmajhel. Nije lako nositi to prezime u svetu fudbala. I dugo je izgledalo da će Kasper biti samo jedan u nizu sinova od kojih se zbog porekla mnogo očekivalo, a koji nikada nisu isporučili ono što se tražilo. Ko je malo pažljivije pratio engleski fudbal poslednjih godina teško da je bio impresioniran.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />A onda se desila ONA sezona. Sa Klaudijom Ranijerijem. Sezona u kojoj je Lester sa Kasperom Šmajhelom na golu poništio sva ustaljena pravila i prigrlio titulu prvaka Engleske. I onda se desila OVA sezona. Sezona u kojoj bi Lisice mogle da ispadnu iz Premijer lige, ali i sezona u kojoj bi, makar teoretski, mogle i da pokore Evropu.

I da, naravno da smo svesni da će Lester biti ubedljivo najslabiji tim koji će igrati četvrtfinale Lige šampiona. Ali imaće i golmana koji, kad mu je dan, ne dozvoljava ni suncu da se probije do njegove mreže.

Kasper Šmajhel je večeras postao prvi golman koji je odbranio penale u obe utakmice jedne nokaut runde u Ligi šampiona. U Sevilji je zaustavio Hoakina Koreu, danas se pred njim uplašio Stiven N’Zonzi.

Ako ste gledali oba meča, znate da je bilo još mnogo toga. Peter mora da je ponosan.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.