Nastavljaju se Barsine muke: I Pujol rekao adios!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljaju se Barsine muke: I Pujol rekao adios!

Posle sportskog direktora Zubizarete, klub sa Nou Kampa napustio i njegov pomoćnik i nekadašnji kapiten

Fudbalski klub Barselone u istom danu ostao je bez dva funkcionera, bivša proslavljena fudbalera. Prvo je predsednik kluba Đozep Bartomeu smenio sportskog direktora Andonija Zubizaretu, a samo nekoliko sati kasnije otkaz je dao Karlos Pujol, koji mu je pomagao od septembra prošle godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Bivši kapiten Pujol u maju 2014. godine završio je igračku karijeru koju je celu proveo na Nou Kampu gde je osvojio ukupno 21 trofej. Posle nekoliko meseci odmora prihvatio se funkcije pomoćnika sportskog direktora.

“Tokom prethodna tri i po meseca imao sam priliku da vidim i upoznam naš klub iz drugog ugla. Naučio sam mnogo toga i uvek ću biti zahvalan na pruženoj prilici. Hoću da nastavim da se profesionalno razvijam i napredujem, pa se u budućnosti možda i vratim u Barselonu”, napisao je Pujol na Fejsbuku.

Ovaj potez Pujola dokaz je da u Barseloni ipak nešto ne štima, koliko god se čelnici kluba trudili da sakriju probleme i stvari predstave u što boljem svetlu.

Barselona je sinoć izgubila na gostovanju Real Sosijedadu u San Sebastijanu sa 1:0, pa sada i dalje zaostaje jedan bod za vodećim Realom koji ima i utakmicu manje.

“Ulje na vatru” dolio je i izostanak Lionela Mesija sa današnjeg treninga, iza kojeg, kako javljaju dobro obavešteni lokalni mediji, stoji sukob Argentinca sa trenerom Luisom Enrikeom.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BARSIN BROD TONE: I donedavni kapiten potvrdio odlazak iz kluba!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jan.2015

Posle sportskog direktora Andonija Zubizarete, Barselonu je napustio i njegov pomoćnik i nekadašnji kapiten Karles Pujol.. . On je karijeru završio letos nakon čega je postavljen za prvog Zubizaretinog pomoćnika, ali je nakon njegovog otkaza danas potvrdio da napušta Kamp Nou.. – Tokom prethodna...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.