Napolitanci od srede ponovo na treninzima

Izvor: RTS, 21.Mar.2020, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napolitanci od srede ponovo na treninzima

Fudbaleri Napolija u sredu će ponovo trenirati, objavio je klub na svom sajtu i društvenim mrežama.
Fudbalski klub Napoli obavestio je javnost da će se prvi tim od srede, 25. marta, ponovo okupiti na treningu.

Đenaro Gatuzo će ponovo na okupu imati igrače, koji su zbog epidemije koronavirusa trenirali samostalno.
Prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je i Kaljari odlučio da igrače pošalje na treninge, uprkos kritikama predsednika Asocijacije italijanskih fudbalera, Damijana Tomazija.
Italija je zemlja koja je, posle Kine, najviše pogođena koronavirusom – sa više od 47.000 zaraženih osoba, dok je više od 4.000 izgubilo život.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tvrdoglavi De Laurentis - Prozivka u sredu!

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2020

Nelogičan sled događaja...Italija je po žrtvama umrlih od posledica Korona virusa preskočila čak i Kinu. Najveće posledice i dalje trpi sever Italije, cela zemlja je u paničnom stanju te deluje da i nije baš najpovoljniji trenutak za fudbalere da se vrate svojim treninzima...Ali fudbaleri Napolija...

Nastavak na Sportske.net...

Fudbaleri Napolija od srede ponovo na treningu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2020

Italijanski fudbalski klub Napoli saopštio je danas da će prvi tim od srede ponovo početi sa redovnim treninzima...Napoli je drugi klub Serije A koji se vraća redovnom radu, nakon što je Kaljari najavio povratak na trening u ponedeljak...Italija je najviše pogođena korona virusom u Evropi i suspendovana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.