Naknadni poziv - Golman Radnika sa Orlovima!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2018, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naknadni poziv - Golman Radnika sa "Orlovima"!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić uputio je naknadni poziv golmanu Radnika iz Surdulice zbog novonastalih okolnosti.

Drugog dana pripema za mečeve u Ligi nacija selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić morao je da napravi prinudnu promenu piše "Hotsport".

Selektor je uputio naknadni poziv golmanu Radnika iz Surdulice Nikoli Vasiljeviću koji će u državnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << timu odmeniti povređenog Aleksandra Jovanovića.

Na prvobitnom spisku Mladena Krstajića našli su se golmani Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Marko Dmitrović (Eibar) i Aleksandar Jovanović (Hueska), ali je Nišlija zbog povrede otpao sa spiska.

Selektor je naknadno odlučio da pozove Nikolu Vasiljkovića, golmana Radnika iz Surdulice koji je od početka sezone branio na sedam utakmica i primio isto toliko golova.

Reprezentacija Srbije sastaće se u prva dva kola Lige nacija sa selekcijama Litvanije (7. septembar) i Rumunije (11. septembar).

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajić pozvao novog golmana

Izvor: N1 televizija, 05.Sep.2018, 00:07

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić pozvao je naknadno još jednog golmana za predstojeće duele u Ligi Nacija protiv Litvanije i Rumunije. Zbog povrede Aleksandra Jovanovića među Orlovima je golman Radnika Nikolu Vasiljevića...Pored novopečenog golmana Ueske na spisku među...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.