Najosporavaniji čovek u Francuskoj ušao u istoriju!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2018, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najosporavaniji čovek u Francuskoj ušao u istoriju!

Didijeu Dešanu su prigovarali oko svega i svačega, on im je danas odgovorio na pravi način.

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan ušao je danas u istoriju kao tek treći čovek koji je osvojio Svetsko prvenstvo kao igrač i kao selektor.

Francuska je danas postala prvak sveta, pošto je u finalu Mundijala u Rusiji pobedila Hrvatsku sa 4:2.

Pre Dešana to je uspelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još samo Brazilcu Mariju Zagalu i Francu Bekenbaueru iz Nemačke.

Francuska je 1998. godine osvojila Svetsko prvenstvo, a Dešan je tada kao kapiten predvodio ekipu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dešan: Nismo prikazali najbolju igru, ali smo bili psihički jaki i zaslužili titulu

Izvor: Beta, 15.Jul.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan rekao je da njegova ekipa u današnjem finalu Svetskog prvensta protiv Hrvatske nije prikazala najbolju igru ali da je pokazala da je psihički jaka zbog čega je i zaslužila da osvoji titulu.Francuska je danas u finalu Mundijala u Rusiji pobedila...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.