Najbolji sportski Kodi dodaci (2018)

Izvor: SaznajNovo.com, 19.Jun.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji sportski Kodi dodaci (2018)

Primetio sam da su članci na blogu vezani za Kodi dosta popularni. Mnogi su mi slali poruke da se zahvale, a neki su i tražili još sličnih tekstova. Takođe sam primetio da dosta korisnika traži da gleda TV online preko ovog bloga najviše kada su utakmice. Zato sam rešio da napišem članak koji će biti upravo u vezi toga. Na taj način ću izaći u susret većini korisnika koji su slali zahteve.
Dakle, ovo su tri trenutno najbolja sportska dodatka za Kodi:
Rising Tides Pure >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << Sports The Loop
Sva tri dodatka sadrže linkove za gledanje uživo popularnih sportova kao što su fudbal, pikado, NHL, golf… Dobri su još po tome što imaju dosta korisnih informacija što se tiče samih strimova i mečeva/utakmica. Recimo, možete videti da li u tom trenutku ima neke utakmice, koji mečevi slede, koji strimovi su aktivni, i slično.
Video uputstvo
Tekstualno uputstvo Unknown sources Da biste instalirali dodatke van zvanične liste, morate omogućiti „Unknown sources“. Napomena: ako ste pratili prethodno uputstvo na ovom blogu, ovu opciju imate već omogućenu i možete preskočiti ovaj deo.
Pokrenite Kodi i gore kliknite na zupčanik kako biste otvorili opcije

System settings

Omogućite Expert mode

Add-ons i omogućite „Unknown sources

Kada iskoči upozorenje kliknite na „Yes

Dodavanje dodataka: Sada je potrebno instalirati sva tri dodatka na sledeći način:
Otvorite podešavanja opet

Pa File Manager

Kliknite na Add Source dva puta

Kliknite na None

U polje koje se pojavilo kopirajte link za add-on. Ovde ću navesti sva tri linka jer svaki dodajte na isti način. Kada dodate jedan samo ponovite postupak za ova preostala dva. Za imena unesite bilo šta, ali da bude nešto prepoznatljivo da kasnije možete da ih nađete.
Rising Tides: http://mullafabz.xyz/Repository/ Pure Sports: https://archive.org/download/purerepo The Loop: http://loopaddon.uk/loop/ Sad se vratite na početni ekran i kliknite na „Add-ons
U gornjem levom uglu kliknite na paketić

Zatim na „Install from zip file

Sada ćete videti te linkove koje ste dodali pre koji minut. Idite redom instalirajte. Ja ću napisati nazive  samo:
TheLoop: „naziv koji ste dali“ > repository.loop.zip PureRepo: „naziv koji ste dali“ > repository.PureRepo-x.x.x.zip RisingTides: „naziv koji ste dali“ > repository.Rising.Tides-x.x.zip Sad opet u add-ons ali izaberite „Install from repository

Videćete repository za svaki taj koji ste instalirati upravo. Instalirate na sledeće načine:
RisingTides: RisingTides Repositoriy > Video add-ons > Rising Tides > Install RisingTides dodatno: RisingTides Repositoriy > Video add-ons > f4mTester > Install PureRepo: PureRepo > Video add-ons > PureSport > Install TheLoop: Loop Repository > Video add-ons > The Loop > Install
Nakon toga imaćete instalirane sve dodatke i možete uživati u sportskim događajima!
Ako želite da gledate TV kanale preko VLC player-a, onda pogledajte OVDE koje sve kanale imate na raspolaganju.
Detaljnije - Najbolji sportski Kodi dodaci (2018)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SaznajNovo.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.