Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI KANDIDAT ZA SELEKTORA ENGLESKE: Mančini se vraća na Ostrvo?

Bivši menadžer Mančester Sitija Roberto Mančini mogao bi da se vrati na Ostrvo i preuzme reprezentaciju Engleske.

Kako navodi Skaj Sport, Mančini je pozvan da prisustvuje večerašnjoj utakmici između Engleske i Malte na Vembliju i tom prilikom obavi razgovore sa čelnicima Fudbalske asocijacije Engleske.
POSLE SVEGA 67 DANA: Big Sem napustio kormilo ‘Albiona’
Trenutno mesto selektora “Gordog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << albiona” obavlja Geret Sautgejt, ali je on samo privremeno rešenje posle odlaska Sema Olerdajsa zbog korupcijskog skandala.
Mančini je trenutno bez posla posle odlaska iz Intera u avgustu, ali se veruje da nije jedini kandidat za klupu Engleske, pošto se spominjao i menadžer Arsenala Arsen Venger.
Italijanski trener vodio je Siti od 2009. do 2013. godine, doneo mu prvu titulu prvaka Engleske posle 44 godine, a osvojio je još i FA kup i Komjuniti šild.
The post NOVI KANDIDAT ZA SELEKTORA ENGLESKE: Mančini se vraća na Ostrvo? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Trener koji je doneo Sitiju titulu posle 44 godine, preuzima selekciju Engleske

Izvor: Telegraf.rs, 08.Okt.2016

Bivši menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini mogao bi da se vrati na Ostrvo i preuzme reprezentaciju Engleske...Kako navodi Skaj Sport, Manćini je pozvan da prisustvuje večerašnjoj utakmici između Engleske i Malte na Vembliju i tom prilikom obavi razgovore sa čelnicima Fudbalske asocijacije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.