Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE KAZNE NA BALKANU: UEFA pokrenula postupak protiv Vardara

Senku na podvig mogla bi da baci sankcija Evropske fudbalske federacije.

Makedonskog šampiona bi mogli skupo da koštaju organizacioni propusti u revanšu sa prvakom Švedske.
Vardar je savladao Malme u Makedoniji i plasirao se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Druga strane medalje što se ovog velikog podviga tiče jesu domaći navijači zbog čijih bi incidenata prvak Makedonije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mogao da ispašta.
U izveštaju delegata sa utakmice Vardar – Malme stoji da su navijači ubacivali tvrde predmete na teren, koristili pirotehnička sredstva, uznemiravali službena lica, ali i uvredljivo skandirali gostima.
Na samom startu se znalo da će znatno teže biti organizovati utakmicu na stadionu ‘Mladost’ u Strumici umesto na nacionalnom stadionu u Skoplju na kojem teče priprema za Superkup Evrope gde će igrati Real Madrid i Mančester Junajted. Malme je izneo niz primedbi na račun organizacije.
The post NOVE KAZNE NA BALKANU: UEFA pokrenula postupak protiv Vardara appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Uefa ponovo pokrenula postupak protiv Seltika

Izvor: RTS, 20.Jul.2017

. Evropska fudbalska unija pokrenula je novi disciplinski postupak protiv škotskog Seltika zbog "paravojne zastave" koju su njegovi navijači istakli na utakmici protiv Linfilda u Glazgovu, u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.