NA STAMFORD BRIDŽU ZADOVOLJNI: Čelsi želi da otkupi Feliksa

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 16:39

NA STAMFORD BRIDŽU ZADOVOLJNI: Čelsi želi da otkupi Feliksa

Portugalac na pozajmici do kraja sezone.

Fudbalski klub Čelsi želi da na kraju sezone od madridskog Atletika otkupi portugalskog reprezentativca Žoao Feliksa, prenose britanski mediji.

Feliks je član Atletika, a početkom godine stigao je na pozajmicu u Čelsi do kraja sezone. Londonski klub je spreman da Atletiku ponudi američkog reprezentativca Kristijana Pulišića i novac u zamenu za Feliksa.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Londonski klub planira da na kraju sezone otkupi portugalskog fudbalera, ali Atletiko traži obetećenje od 100 miliona evra. Britanski mediji navode da će predstavnici dva kluba uskoro početi pregovore. Pulišić je nezadovoljan statusom u Čelsiju, a pristao bi da nastavi karijeru u Atletiku. Feliks (23) je za Čelsi odigrao 11 utakmica i postigao je dva gola.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juventus ne da Vlahovića

Izvor: B92, 06.Apr.2023

Čelnici Juventusa ne žele na kraju sezone da prodaju srpskog fudbalskog reprezentativca Dušana Vlahovića, prenosi Korijere di Torino...Vlahović je stigao u Juventus pre 14 meseci iz Fiorentine za 70 miliona evra, a ove sezone postigao je 11 golova na 30 mečeva za torinski klub...Italijanski mediji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.