Muslin vratio Milunovića, prvi poziv Veljkoviću

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2017, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin vratio Milunovića, prvi poziv Veljkoviću

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin je saopštio spisak za odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Protiv Austrije 6. oktobra u Beču i Gruzije u Beogradu tri dana kasnije bi tako priliku mogli da dobiju i povratnik Nemanja Milunović iz BATE Borisova i debitant Miloš Veljković iz Verdera.

Za direktan plasman srpskom timu potrebna je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pobeda ili dva remija.

Na spisku se nalaze: golmani - Vladimir Stojković, Predrag Rajković i Aleksandar Jovanović, odbrambeni igrači - Branislav Ivanović, Jagoš Vuković, Nikola Maksimović, Stefan Mitrović, Matija Nastasić, Nemanja Milunović, Miloš Veljković, Aleksandar Kolarov, Uroš Spajić, Ivan Obradović i Antonio Rukavina, fudbaleri sredine terena - Nemanja Matić, Luka Milivojević, Nemanja Gudelj i Nemanja Maksimović, napadači - Dušan Tadić, Filip Kostić, Adem Ljajić, Aleksandar Mitrović, Andrija Pavlović, Mijat Gaćinović i Aleksandar Prijović.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Po jedan debitant i povratnik na Muslinovom spisku

Izvor: B92, 21.Sep.2017

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin vratio je Nemanju Milunovića iz BATE Borisova u reprezentaciju i pozvao jednog debitanta...Muslin je saopštio je spisak za odlučujuće mečeve u kvakifikacijama za Mundijal u Rusiji protiv Austrije i Gruzije na kojem se nalazi i jedno novo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.