Muslin objasnio dva različita primera i odstranjivanje iz reprezentacije

Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2017, 05:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin objasnio dva različita primera i odstranjivanje iz reprezentacije

Neposredno uoči kvalifiakcionog meča mlade fudbalske reprezentacije Srbije protiv Gibraltara pojavila se vest da su iz ove selekcije odstranjeni Vanja Milinković Savić i Marko Grujić. Informacija je samo delimično tačna, odnosno samo je golman Torina prekršio praila ponašanja, dok u slučaju veziste Liverpula nema ničeg spornog.

- U pitanju je veliki nesporazum, reč je o dva sasvim različita primera. Grujić je već ranije napustio pripreme, pred meč sa Gibraltarom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ni reči nije bilo o navodnoj nedisciplini. Imao je problema i kad se pojavio na okupljanju, jednostavno, nije mogao na teren i zato je dobio dozvolu da ode ranije. I Grujić je u grupi fudbalera, koje ćemo polako uvoditi u seniorski tim. Zato očekujem da bude spreman već za naredno okupljanje, nijedan nesporazum nemamo sa tim momkom - kazao je Muslin u izjavi za Žurnal.

Na drugoj strani mladi golman je napravio problem.

- Odstranili smo ga iz ekipe, zbog nediscipline. Preko takvog ponašanja nećemo da pređemo, pravila ponašanja moraju da se poštuju i tu nema popusta. U dogovoru sa ljudima iz vrha saveza, naravno, uz amin selektora Gorana Đorovića, odlučuli smo da ga odstranimo iz tima - objašnjava selektor A tima.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Muslin: Vanja zbog nediscipline izbačen iz ekipe

Izvor: N1 televizija, 04.Sep.2017

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin otkrio je da je golman mlade selekcije Vanja Milinković-Savić prekršio pravila i da zato nije bio u sastavu za meč sa Gibraltarom..."Bio je nedisciplinovan. Preko takvog ponašanja nećemo da pređemo, pravila ponašanja moraju da se poštuju i tu nema...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.