Murinjo pod istragom zbog vređanja novinara

Izvor: Blic, 11.Jan.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo pod istragom zbog vređanja novinara

Fudbalski savez Italije saopštio je danas da će disciplinska komisija te organizacije saslušati trenera Intera Žozea Murinja povodom optužbi da je krajem prošle godine vređao novinara lista Korijere delo Sport.

Do incidenta je došlo nakon utakmice njegovog tima protiv Atalante, koja je odigrana u Bergamu (1:1) 13. decembra, a Murinjo je posle duela navodno izvređao novinara Andreu Ramacotija koji je želeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uzme izjavu.

U saopštenju FS Italije navodi se da će trener Intera morati da objasni šta je sve rekao i da li je rukom "zakačio" Ramacotija po podlaktici.

Murinjo je u Inter došao u junu 2008. godine, a sa "neroazurima" je prošle sezone osvojio titulu prvaka Italije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.