Murinjo opravljao teren u Haifi (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2015, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo 'opravljao' teren u Haifi (video)

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo nasmejao je navijače na stadionu "Sami Ofer" pošto je utrčao na teren kako bi busen vratio na mesto i tako poboljšao uslove za igru.

Fudbaleri Čelsija otišli su u goste šampionu Izraela koji je engleski sastav ugostio na prelepom stadionu "Sami Ofer" u Haifi.

Uprkos tome što fudbalsko zdanje u Haifi deluje jako lepo teren nije najbolje pripremljen pošto pred golovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nema trave, dok na ostalim delovima terena busenje iskače na sve strane.

Tako je menadžer Čelsija Žoze Murinjo nakon vodećeg pogotka svoje ekipe utrčao na teren kako bi jedan od busena vratio na svoje mesto.

Ma koliko ovaj potez Portugalca imao praktičan značaj ne možemo a da se ne nasmejemo kada vidimo kako "Posebni" skače po komadu trave u pokušaju da ga vrati na svoje mesto.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) SVE ZA POBEDU: Pogledajte šta je Murinjo uradio posle gola Čelsija

Izvor: Kurir, 24.Nov.2015

Fudbaleri Čelsija otišli su u Ligi šampiona u goste Makabiju koji je engleski sastav ugostio na prelepom stadionu "Sami Ofer" u Haifi...Uprkos tome teren nije najbolje pripremljen pošto pred golovima nema trave, dok na ostalim delovima terena busenje iskače na sve strane...Zbog toga je menadžer...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.