Murinjo kažnjen sa 8.000 funti

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Apr.2014, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo kažnjen sa 8.000 funti

Disciplinska komisija Fudbalske asocijacije Engleske (FA) kaznila je menadžera Čelzija Žozea Murinja sa 8.000 funti zbog isključenja na meču protiv Aston Vile.
(FOTO: AP)
Aston Vila je prošlog meseca pobedila Čelzi sa 1:0, a Murinjo je isključen u finišu susreta nakon što je ušao na teren i prišao sudiji Krisu Foju, koji je prethodno pokazao crveni karton Ramiresu zbog oštrog faula.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Pored novčane kazne, čelnici FA skrenuli su pažnju portuglaskom stručnjaku na ponašanje u nastaku sezone.
Čelzi se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa 72 boda, dva manje od prvoplasiranog Liverpula.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo kažnjen sa 8.000 funti

Izvor: Press, 10.Apr.2014

Disciplinska komisija Fudbalske asocijacije Engleske (FA) kaznila je danas menadžera Čelsija Žozea Murinja sa 8.000 funti zbog isključenja na meču protiv Aston Vile.

Nastavak na Press...

PL: Rodžers najbolji trener u martu

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Apr.2014, 13:43

Trener Liverpula Brendan Rodžers izabran je za najboljeg trenera Premijer lige u martu, preneli su danas britanski mediji.. (FOTO: AP). Rodžers je u martu predvodio „crvene” do pet pobeda u pet prvenstvenih utakmica, pa se Liverpul nalazi na prvom mestu na tabeli sa 74 boda. Liverpul ima dva boda...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.