Murinjo kažnjen sa 8.000 funti

Izvor: B92, 24.Okt.2013, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo kažnjen sa 8.000 funti

Fudbalski asocijacija Engleske kaznila je menadžera Čelsija Žozea Murinja sa 8.000 funti zbog nedoličnog ponašanja jer se tokom meča svađao s pomoćnim sudijom.

Murinjo je isključen u 70. minutu meča sa Kardifom (4:1), pošto se svađao sa sudijom Entonijem Tejlorom, koji je opomenuo Branislava Ivanovića da ne odugovlači sa izvodjenjem auta.

Murinjo je posle toga sedeo na tribinama i oduševio jednog navijača.

Portugalski stručnjak je priznao prekršaj i rekao je da se iznervirao jer mu je izgledalo da su igrači Kardifa odugovlačili.

FA je saopštio da je ovo uobičajena kazna za taj prekršaj.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo kažnjen sa 8.000 funti

Izvor: Akter, 24.Okt.2013

Fudbalski asocijacija Engleske kaznila je menadžera Čelsija Žozea Murinja sa 8.000 funti jer se tokom meča svađao s pomoćnim sudijom

Nastavak na Akter...

Murinjo kažnjen novčano zbog svađe sa sudijom

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Okt.2013

Fudbalski savez Engleske (FA) kaznio je trenera Čelsija Žozea Morinja sa 8.000 funti zbog nedoličnog ponašanja, pošto se tokom prvenstvenog meča svađao s pomoćnim sudijom.. (FOTO: AP). Murinjo je isključen u 70. minutu meča sa Kardifom (4:1), pošto se svađao sa sudijom Entonijem Tejlorom,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.