Ministar potvrdio, ništa od derbija Serije A u Torinu!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 16:33

Ministar potvrdio, ništa od derbija Serije A u Torinu!

Ovo će sasvim sigurno poremetiti nastavak šampionata.

Gostujući na televiziji Rai 3, ministar zdravlja Italije Roberto Speranca otkrio je da je odlučeno da se meč između Juventusa i Napolija u Torinu ne odigra.

Dvojica fudbalera Napolija je zaraženo, sumnja se na još slučajeva nakon meča sa Đenovom koja ima čak 22 člana zaraženih koronom, od koji 17 fudbalera.

"Već je odlučeno da se meč između Juventusa i Napolija ne igra, ne znam čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovolika priča. Jasno mi je da će trpeti fudbal i na ekonomskom aspektu, ali u ovom trenutku važnije je zdravlje ljudi", rekao je Speranca.

Juve je bio spreman da odmeri snage sa Napolitancima koji su istakli da su dobili zabranu putovanja od strane lokalnih vlasti.

UEFA je donela odluku da ukoliko ekipa ima 13 nezaraženih igrača i makar jednog golmana među njima, utakmica treba da se odigra, međutim italijanske vlasti nisu dale dozvolu.

Sada se čeka novi datum odigravanja, ali pre toga i zvanično saopštenje lige kojeg još uvek nema.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NIŠTA OD DERBIJA U TORINU: Korona odložila duel Juventusa i Napolija

Izvor: Kurir, 04.Okt.2020

Gostujući na televiziji Rai 3, ministar zdravlja Italije Roberto Speranca otkrio je da je odlučeno da se meč Serije A između fudbalera Juventusa i Napolija u Torinu ne odigra.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.