Milovanović odlazi posle jedne akcije “orlića”?

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milovanović odlazi posle jedne akcije “orlića”?

Manje od dva meseca, ili samo jednu reprezentativnu akciju, odradio je Nenad Milovanović na mestu kormilara mlade reprezentacije Srbije. I, to bi moglo da bude – to. Kraj.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,85 na pobedu Javora protiv Rada.
Ne znamo da li bi to bio najkraći mandat nekog selektora u FSS, ali bi svakako bila najbrža reakcija na rezultat. Kako piše “Sportski žurnal”, pod znakom pitanja je sudbina dvojice selektora u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Fudbalskom savezu Srbije – Nenada Milovanovića i Ivana Jevića. O sudbini bivšeg trenera Mladosti iz Lučana odlučivaće se u ponedeljak.
Naime, “orlići” nisu startovali prema očekivanjima. Samo bod iz duela sa Rusijom i Letonijom aktivirao je alarm u FSS. Naredne nedelje će se znati da li će Milovanović da dočeka kvalifikacioni duel sa Bugarskom na klupi “orlića” ili će da dobije naslednika. Uostalom, posle duela sa Rusima i Letoncima, Neško je preuzeo odgovornost, poručivši da je on najveći krivac za rezultat.
Kako piše “Sportski žurnal” mnogo izvesnije klupa izmiče Ivanu Jeviću. Uprkos prvom mestu na memorijalnom turniru “Stevan Vilotić Ćele” u FSS nisu zadovoljni igrom srpskih momaka. S obzirom na to da u oktobru počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, odgovorni ljudi ne žele ništa da prepuste slučaju. Kako trenutno stvari stoje, Jević je bliži odlasku, nego ostanku. Svakako i o njegovoj sudbini raspravljaće se sledeće nedelje.
URNEBESNI KOMENTARI NA RAČUN SELEKTORA Kada se Neško pojavi samo konobar ostaje!



The post Milovanović odlazi posle jedne akcije “orlića”? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

FSS - Dvojici selektora se "drma" klupa!

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019

Nakon lošeg starta u kvalifikacijama Fudbalski savez Srbije razmatra status selektora mlade reprezentacije...Samo dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine bilo je potrebno da se razmatra status selektora Nenada Milovanovića, prenosi "Žurnal"...Nekadašnji strateg Mladosti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.