Milan otpustio Montelu, klupu preuzima Gatuzo

Izvor: Beta, 27.Nov.2017, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan otpustio Montelu, klupu preuzima Gatuzo

Fudbalski klub Milan saopštio je danas da Vičenco Montela nije više trener tog kluba i da će ga na klupi zameniti Djenaro Gazuto. Montela, koji je klub sa San Sira preuzeo tokom leta 2016, maja ove godine je produžio ugovor do 2019. godine, ali je loš početak sezone taj ugovor ipak skratio. Po navodima italijanskih medija, otkaz Monteli "se spremao" pre mesec dana, a već tada se govorilo da će ga zemeniti proslavljeni fudbaler Milana, Gatuzo. Gatuzo, koji je za Milan igrao od 1999. do 2013, do sada je sa klupe vodio Palermo, OFI sa Krita i Pizu, a ove ...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SMENA NA SAN SIRU: Milan otpustio Montelu, klupu preuzima Gatuzo

Izvor: Kurir, 27.Nov.2017

Fudbalski klub Milan saopštio je danas da Vićenco Montela nije više trener tog kluba i da će ga na klupi zameniti Đenaro Gazuto.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.