Milan nudi Čelisju 22 miliona za Pulišića

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 15:39

Milan nudi Čelisju 22 miliona za Pulišića

Fudbalski klub Milan ponudio je Čelsiju 22 miliona evra za američkog reprezentativca Kristijana Pulišića, prenose italijanski mediji.

Čelsi je odbio prvu ponudu Milana za Pulišića, koja je iznosila 15 miliona evra plus bonusi. Interesovanje za američkog fudbalera pokazao je i Olimpik iz Liona.

Pulišić (24) je u Čelsi stigao 2019. godine iz Borusije Dortmund, a ima ugovor sa londonskim klubom do 30. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << juna naredne godine.

On je prošle sezone odigrao 30 utakmica za Čelsi i postigao je jedan gol. Za reprezentaciju SAD nastupio je na 60 mečeva i 25 puta se upisao u listu strelaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.