Mihajloviću presađena koštana srž, otpušten iz bolnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajloviću presađena koštana srž, otpušten iz bolnice

Srpskom fudbalskom treneru Siniši Mihajloviću, koji se prethodnih meseci lečio od leukemije, presađena je košta srž i on je danas otpušten iz bolnice, saopštio je Institut za hematologiju u Bolonji.

"Mihajlović je otpušten sa Instituta za hematologiju nakon što mu je urađena transplantacija koštane srži od nepoznatog donora 29. oktobra 2019. godine. Stanje pacijenta i njegovi hematološki nalazi su zadovoljavajući", navodi se u saopštenju, a prenosi rimska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Republika.

Mihajlović je prethodno napustio bolnicu nakon treće faze terapija i očekuje se da se uskoro potpuno vrati na klupu Bolonje.

On je, uprkos lečenju, ove sezone vodio četiri utakmice Serije A - protiv Verone, SPAL-a, Lacija i Juventusa.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolonja potvrdila ohrabrujuće vesti o Mihi

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019

Italijanski klub oglasio se danas povodom zdravstvenog stanja trenera Siniše Mihajlovića...Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović danas je otpušten iz bolnice i njegovo zdravstveno stanje je "zadovoljavajuće", saopštila je danas Bolonja..."Mihajlović je otpušten iz klinike Sant Orsola danas,...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezdina poruka podrške Mihajloviću: Sinišine kopačke dobile počasno mesto na "Marakani" (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2019, 11:38

Crvena zvezda ne zaboravlja svog asa koji vodi veliku bitku sa opakom bolešću Legendarnom treneru Siniši Mihajloviću (50) presađena je koštana srž, saopšteno je sa Instituta za hematologiju u Bolonji! Mihajloviću je krajem prošlog meseca urađena transplantacija koštane...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.